Neem contact op

Schilder Purmerend

Zoekt u een schildersbedrijf in Purmerend?

Karregat Schilderwerken is in 2018 opgericht door Jaap Karregat. Jaap is een rasechte Volendammer en verzorgt schilderwerk voor particulieren en bedrijven. Ondanks zijn relatief jonge leeftijd is Jaap een ervaren schilder en beheerst hij alle disciplines van het schildersvak tot in de puntjes. Wanneer u schildersbedrijven in Purmerend zoekt, zou u dus óók gewoon voor onvervalste Volendamse kwaliteit kunnen kiezen.

Eerlijke schilders in Purmerend

Karregat Schilderwerken combineert vakkundig schilderwerk met een nuchtere manier van zakendoen en eerlijke prijzen. Binnen- en buitenschilderwerk, spuitwerk en allerhande wandafwerking: Karregat Schilderwerken verzorgd het graag voor u. Een professionele uitvoering en uitstekende nazorg is bij Karregat Schilderwerken vanzelfsprekend.

Schilder Purmerend voor uw binnen- en buitenwerk

Binnen- en buitenschilderwerk is van essentieel als het gaat om de uitstraling van uw huis. Het buitenschilderwerk geeft uw huis een verzorgde uitstraling en het beschermt daarnaast uw pand tegen invloeden van buitenaf. Dit verhoogd de levensduur van uw pand.

Uw vriendelijk geprijsde schilder in Purmerend

Wilt u uw pand laten schilderen door Karregat Schilderwerken? Wij komen graag bij u langs om de omvang van de opdracht te bespreken. Daarbij bekijken wij meteen de staat van uw huidige schilderwerk. Daarna stellen wij een geheel vrijblijvende prijsopgave op. Iedere opdracht wordt bij Karregat Schilderwerken als vanzelfsprekend op secure en adequate manier afgerond.

Heeft u interesse in hoogwaardig schilderwerk en uitstekende service? Dan is Jaap Karregat uw schilder in Purmerend. Neem nu vrijblijvend contact met ons op via info@karregatschilderwerken.nl of 06 42 65 31 47